воскресенье, 30 сентября 2012 г.

Неочікувана зустріч з Майстром

Блог | Персональний сайт Анатолія Гриценка.

Найбільша приємна несподіванка від програми Савіка Шустера — це зустріч з Ігорем Губерманом. Людина-легенда! Тяжка доля, важкі іспити він пережив…
Може тому його творчість — то глибинна життєва мудрість, лише йому притаманний їдкий сарказм, щирий і правдивий, завжди на злобу дня, але так само актуальний і живий через кілька десятиліть. Хто не мав змоги, почитайте «гарики» Губермана, отримаєте море задоволення! Наша сім’я любить Ігоря Губермана, часто його перечитуємо. І коли весело, і коли тяжко на душі…
Мова Губермана жива, і нехай Вас не лякає ненормативна лексика. Життя таке, і таким він його бачить. Як і ми з Вами. Тільки йому дано описати його яскравіше. Під час розмови Ігор Губерман зізнався, що відоме слово із трьох букв у його лексиконі має 280 емоційно-смислових відтінків:)
Формат програми Савіка дав змогу поговорити з Майстром лише 15 хвилин, під час перекуру на вулиці, в рекламних паузах, але енергетика цієї людини заряджає бадьорістю надовго. Коли після програми виходив із студії, почув за лаштунками сцени: «Да где же он, господин Гриценко? А, вот вы! Мы же не можем с Вами так просто уйти, не выпив по бокалу виски?!» Ну, як же ж без цього:) Його імпресаріо налив нам з-під поли три келихи і ми їх швиденько опустошили під свіжий «гарик» пана Ігоря:)
До речі, сьогодні увечері маєте змогу послухати Ігоря Губермана наживо, у Центральному будинку офіцерів, на вулиці Грушевського. Він на Вас чекає!
Здесь можно оставить свои комментарии. Выпуск подготовлен плагином wordpress для mishmar.info

Комментариев нет:

Отправить комментарий